Президентът на Реал (Мадрид) Флорентино Перес говори пред събралите се фенове

...
Президентът на Реал (Мадрид) Флорентино Перес говори пред събралите се фенове
Коментари Харесай

Флорентино Перес: Горди сме, че носим името на Мадрид

Президентът на Реал (Мадрид) Флорентино Перес приказва пред събралите се почитатели на клуба пред общината, в испанската столица. Днес на " кралския клуб " публично бе връчена рекордната 36-a купа. Футболистите, треньорите и ръководителите на първенците бяха признати от кмета на града, Хосе Луис Мартинес-Алмейда, и от премиера на самостоятелната област Мадрид, Исабел Диас Аюсо.

" Искам да благодаря на президента на самостоятелния район на Мадрид и на кмета, че ни одобриха толкоз топло. Тук е купа с номер 36, една доста специфична купа, тъй като я спечелихме с полезностите на нашия герб. Всичко, което сме постигнали през тези 122 години, сме постигнали със невзискателност, почитание, взаимност и почтена игра. Много е мъчно да се преодолеят несгодите, които претърпяхме през този сезон, и този тим се изправи пред най-лошото нещо във футбола, каквито са травмите. Тук са Милитао, Куртоа и Алаба, които са образец. Този тим преодоля обстановка, която която изглеждаше необратимa ", стартира Флорентино Перес.

" Убеден съм, че страданията на тима са били причина за превъзмогването им и за горделивост. Този тим е жаден за триумфи и победи все пак, което е спечелил ", продължи президентът на Реал Мадрид, който не пропусна да похвали и наставника Карло Анчелоти: " Той към този момент е един от най-великите треньори в историята ".

Перес се обърна и към премиера на самостоятелната област Мадрид Исабел Диас Аюсо: " Горди сме, че носим името на Мадрид в цяла Испания и по света. Този град е нашата насочна точка, това е мястото, където се е родил митът. Ние представляваме фенска маса, която ни дава сили във всеки мач. Реал Мадрид е подобен и историята ни задължава да продължаваме да побеждаваме, а тази седмица станахме очевидци на още една нощ, която прави нашата легенда още по-голяма. Нека никой не се съмнява, че този тим ще даде всичко от себе си, с цел да се завърне с Петнадесетата (б.ред. - общият брой трофеи в КЕШ и след това Шампионската лига).

По време на речта си Флорентино се обърна шеговито към почитателите с въпрос: " Кой да вземем? ", a децата в публиката дадоха отговор с възгласи: " Мбапе, Мбапе ".

От " белия балет "  подариха и две фланелки на отбора на кмета Мартинес-Алмейда, който е известен почитател на градския противник Атлетико, като не пропуснаха да се пошегуват с него по тази линия. Самият градоначалник пък сподели: " Когато виждаха Флорентино, децата скандираха: " Мбапе, Мбапе ". А децата постоянно споделят истината ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР